Przepis warzywa Tempura z sosem sojowym jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest świetnym wegańskie opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ten przepis służy 6 i kosztuje 54 centów za porcję. Ta przystawka ma 245 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Mieszanka sody klubowej, cukinia, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Pieczona cała ryba z sosem Tahini i warzywami Tempura, Makaron Z Sosem Sojowym, oraz Tempura Shrimp & Vegetables dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki przesiać na dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodaj 1/2 szklanki schłodzonej sody klubowej i wymieszać z pałeczkami lub widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Gazowana
3
Dodaj resztę wody sodowej i wymieszaj. Uważaj, aby nie przesadzić. Grudki nadają ciasto tempura jego wyjątkową teksturę. Na umiarkowanie wysokim ogniu wypełnić głęboką patelnię lub wok z około 3 cali oleju roślinnego.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.