Warzywa Chińskie na parze z brązowym ryżem

Warzywa Chińskie na parze z brązowym ryżem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chińskich warzyw na parze z brązowym ryżem. Ten przepis służy 4. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jeśli masz kremowe masło orzechowe, czosnek, piernik, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Warzywa gotowane na parze z ryżem-wino Vinaigrette, Warzywa gotowane na parze w sosie orzechowym z ryżem, oraz Warzywa gotowane na parze z ryżem i sosem Miso-imbirowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kosz parowca w 1/2 cala wody w rondlu lub patelni (woda nie powinna dotykać dna kosza).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Umieść bakłażan, paprykę, marchewkę, bok choy i cebulę w koszu na parze. Przykryć szczelnie i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Gotuj na parze od 5 do 8 minut, dodając strąki grochu na ostatnią minutę gotowania na parze, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Bok ChoyBok Choy
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
3
Beat sos sojowy, masło orzechowe, sos hoisin, gingerroot i czosnek w dużej misce z trzepaczką do blended.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Sos HoisinSos Hoisin
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodać warzywa; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
5
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn