Warstwowa Sałatka Libańska

Warstwowa Sałatka Libańska
Przepis warstwowa sałatka Libańska może zaspokoić pragnienie Bliskiego Wschodu w około 45 minut. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, pomidor, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Libańska, Libańska Sałatka Ziemniaczana, oraz Libańska Sałatka Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bulgur umieścić w dużej szklanej misce. Wymieszać sok z cytryny i 5 kolejnych składników; skropić sok z cytryny równomiernie na bulgurze i odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Warstwę cebuli i następnie 6 składników na mieszaninie bulgur. Przykryć i schłodzić co najmniej 24 godziny lub do 48 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia30
Magazyn