Wakacyjna Krówka Z Białej Czekolady
Świąteczna Krówka z białej czekolady może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten bezglutenowy przepis służy 117 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis od smaku domu ma 12 fanów. Mieszanka masła, mleko odparowane, krem prawoślazu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Tort Wakacyjny Z Białej Czekolady, oraz Biała Czekolada Wakacje Kora.
Instrukcje
Linia a 13-in. x 9-po. patelnia z folią. Nasmarować folię 1-1 / 2 łyżeczkami masła; odstawić. W ciężkim rondlu połącz cukier, odparowane mleko i pozostałe masło. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować przez 4 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia. Mieszać w chipsy, krem prawoślazu i wanilii, aż będzie gładka.
Wlać do przygotowanej patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Używając folii, wyciągnij krówkę z patelni. Folię należy wyrzucić.
Pokroić krówkę w 1-in. kwadraty. Przechowywać w szczelnym pojemniku.