Veracruzana Salsa

Veracruzana Salsa
Veracruzana Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 3,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści laurowych, papryka, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany Łosoś Z Cytryną I Tymiankiem Salsa Veracruzana, Halibut Veracruzana, oraz Veracruzana Fish.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki, ścięte boki w dół, układamy na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Broil 20 minut lub do skórki są blister. Ostudzić i usunąć skórki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Pokrój żółtą paprykę i chiles poblano w paski; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Dojrzały Ser Z Mleka KrowiegoDojrzały Ser Z Mleka Krowiego
3
Umieść olej na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj cebulę i czosnek, i smażyć 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Umieścić pomidory i czerwoną paprykę w robocie kuchennym lub blenderze i proces do gładkiej. Wymieszać mieszaninę pomidorów do podsmażonej cebuli. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 30 minut. Wymieszać w żółtej papryce i Poblano chile paski, liście laurowe, i pozostałe składniki. Dusić 15 minut lub aż mieszanina jest gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Dojrzały Ser Z Mleka KrowiegoDojrzały Ser Z Mleka Krowiego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn