Uroczysty Talerz Owoców (Rozmiar Tłumu)

Uroczysty Talerz Owoców (Rozmiar Tłumu)
Przepis świąteczny Talerz Owoców (Rozmiar tłumu) może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 35 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Na 70 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 32. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać morele, melon spodu, kiwi, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wiosenna Sałatka Owocowa (Wielkość Tłumu), Sałatka Owocowa Miodowo-Limonkowa (Wielkość Tłumu), oraz Uroczysty Talerz Owoców dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż owoce na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
2
Śmietanę wymieszać z brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
3
Dekoruj porzeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
4
Podawać z owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia7
Magazyn