Ugotuj książkę: czekoladowe chmury

Ugotuj książkę: czekoladowe chmury
Gotuj książkę: czekoladowe chmury mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 217 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Mieszanka migdałów, Cukier Drobny, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Gotuj książkę: Chocolate Sablés, Gotuj książkę: Chocolate Yummy, oraz Ugotuj książkę: pieczona gorąca czekolada dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojaki w środkowej i górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 177°. Linia 3 pół arkuszy patelni z pergaminem.  Przetrzyj drobny cukier i brązowy cukier przez gruboziarniste sito druciane do średniej miski; odstawić.  Ubij masło w misce wytrzymałego miksera stojącego wyposażonego w mocowanie łopatek na dużej prędkości, aż będzie gładkie, około 1 minuty. Stopniowo dodawać mieszaninę cukru, a następnie wanilię. Beat, od czasu do czasu zeskrobując dno i boki miski, aż mieszanina będzie bladożółta i jasnożółta, około 5 minut. Stopniowo ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać do średniej miski. Przy niskiej prędkości mieszania dodaj suche składniki w trzech dodatkach, mieszając tylko do momentu włączenia każdego dodatku.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać migdały i chipsy czekoladowe i wymieszać tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
( 23)( 23)
4
Wyjąć miskę z miksera. Opróżnij ciasto na blat roboczy i użyj rąk, aby dokładnie rozprowadzić migdały i wiórki czekoladowe w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
( 23)( 23)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Używając miarki do lodów o średnicy 2 cali, podziel ciasto na przygotowane Patelnie. Używając pięty dłoni, lekko spłaszcz każdą kulkę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
6
Upiec dwie patelnie z ciasteczkami, zmieniając pozycję patelni od góry do dołu i od przodu do tyłu w połowie pieczenia, aż ciasteczka będą równomiernie złociste, 15 do 18 minut. W ciągu ostatnich 3 minut rapuj każdą patelnię na stojaku. Ciasteczka będą spuszczać powietrze, a ich pęknięcia pojawią się na szczytach. Powtórz z trzecią patelnią. Ochłodzić na patelniach. Uwaga: Przechowywać w szczelnym pojemniku do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn