Tourtière du Shack

Tourtière du Shack
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Tourtière du Shack. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 381 kalorii, 34g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz, mielona wieprzowina, ziemniaki russet, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj The Fake Shack, Mach Two: The Double Shack Stack Cracked, The Fake Shack (lub The Shack Burger w domu), oraz Kanapki Z Fish Shack dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąka Pulse, masło i sól w foodprocesor aż do wielkości grochu kawałki butterform.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
2
Przełożyć do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj 1/4 szklanki wody i mieszać tylko do shaggy clumpsform, dodając więcej wody przez łyżeczki ifdry. Podziel ciasto na pół; spłaszczyć każdą połówkę na dysk. Owiń dyski w folię iChill przez co najmniej 2 godziny. DO AHEAD: Doughmoże być wykonane 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim garnku wymieszać 1/2 posiekanej cebuli, 1 posiekaną gałązkę czosnku, całe ziarna pieprzu, tymianek i bakłażany.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać łopatkę wieprzową, doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić doimmer na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
4
Przykryj garnek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Przełożyć do piekarnika; dusić aż bark będzie delikatny i łatwo się strzępi, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przełożyć łopatkę wieprzową na powierzchnię roboczą.Mięso rozdrobnić palcami i przenieść dośrednia miska. Przecedzić soki z patelni przez sito z siatką; dodać 1/2 szklanki soków do wieprzowiny;wyrzucić ciała stałe do sitka.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
8
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj pozostałe 1 posiekaną cebulę i3 posiekane ząbki czosnku; gotować, często mieszając, aż będzie miękka, 5-7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
CebulaCebula
10
Dodaj grzyby; gotuj, często mieszając, aż prawie cała płynna odparuje, 5-7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
11
Dodaj wino; wymieszać, skrobanie się rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia; gotować, często mieszając, aż płyn zostanie prawiewydarzenia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
12
Dodać mieloną wieprzowinę, cynamon i goździki.Gotować, mieszając rozbić na małe kawałki, aż wieprzowina jest gotowana przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
WieprzowinaWieprzowina
13
Dodać ziemniaki. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
14
Zdjąć z ognia. Ugotowaną wieprzowinę wymieszać z sokami. Doprawić do smaku solą i pieprzem; lekko ostudzić. Chilluntil zimno, około 1 godziny. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
15
Rozwałkuj 1 krążek ciasta na lekko wyprofilowaną powierzchnię w 12-calową rundę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
16
Przenieść do naczynia ciasto, pozostawiając zwis. Napełnij schłodzoną mieszanką mięsa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
17
Rozwałkuj pozostały krążek ciasta na 10" okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
18
Umieścić ciasto na nadzieniu mięsnym.Fold zwis nad wierzchnią skorupą i karbowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
MięsoMięso
19
Zmiksuj skórkę z żółtkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
20
Cut three2 " szczeliny w górnej skorupie. Schłodzić przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
21
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
22
Piecz tourtière przez 30 minut. Zmniejszyć ciepło do 177°; piec untilkrust jest złoty brąz i napełnianie jest bulgotanie, 40-50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
23
Odstawić na 20 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn