Tosty Francuskie
Francuskie tosty mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na $2.55 za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 81 g tłuszczu, oraz w sumie 1050 kalorii. Przepis ten służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mielony cynamon, chleb chałki, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Wskazówki dla zdrowszego tosta francuskiego + jagodowe płatki owsiane French Toast, Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty, oraz Cinnamon Toast Crunch Inkrustowane Francuskie Tosty.
Instrukcje
Pokrój chleb chała w 1-calowe plastry grubości. Odstawić na chwilę do wyschnięcia.
Rozgrzać patelnię do 350 stopni F i lekko posmarować nasączonym masłem kawałkiem papierowego ręcznika.
Jajka, śmietanę, skórkę pomarańczową i sok, cynamon i zmieloną gałkę muszkatołową Połącz w płytkim, szerokim naczyniu. Zanurz kromki chleba w mieszance jajecznej, pozwalając jej zanurzyć się po obu stronach.
Przełóż na każdy kawałek na gorącą patelnię i gotuj do złotego koloru po obu stronach, około 3 minut na stronę. Spróbuj odwrócić tylko raz.
Podawać z pomarańczowym masłem Bourbon.
Śmietanę masła w mikserze.
Dodaj Bourbon i skórkę pomarańczową i dobrze wymieszaj. Pozostawić w temperaturze pokojowej i podawać z francuskim tostem.