Tort Z Czerwonego Aksamitu

Tort Z Czerwonego Aksamitu
Red Velvet Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka maślanki, ekstrakt z wanilii, skracanie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}, oraz Tort z czerwonego aksamitu z klasycznym czerwonym aksamitnym lukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij skracanie i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodawać jajka, pojedynczo, ubijając aż żółty zniknie. Wymieszać wanilią i barwnikiem spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, sól i kakao. Mieszamy razem maślankę i ocet; dodajemy do mieszanki skracającej na przemian mieszanką mąki, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat tylko do mieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
SkracanieSkracanie
OcetOcet
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Wlać ciasto do 2 smarowane i mąki 9 " okrągłe ciasta; piec w 350 przez 25 minut lub aż wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Rozłóż najlepszy w historii miękki lukier między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
LukierLukier
1
Mąkę i mleko ubić w małym rondlu na małym ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Wlać do miski do mieszania; pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodać masło i pozostałe składniki do mieszaniny mąki; beat z dużą prędkością z mikserem elektrycznym, aż puszyste, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn