Tort Sernikowy Brownie
Tort sernikowy Brownie może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 243 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka odtłuszczonego mleka, białka, kakao i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Tort Sernikowy Brownie, Brownie Torte, oraz Brownie Ice Cream Torte.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w misce. Mocno wcisnąć mieszaninę w dno i 1 cal w górę boków 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania. Odstawić.
Połączyć 1/2 szklanki cukru, mąka, wanilia, i sery; ubić na średniej prędkości miksera, aż dobrze wymieszane.
Dodać białka i 2 łyżki mleka; dobrze ubić.
Połączyć 1/2 szklanki ciasta, 1 łyżka mleka, 2 łyżki cukru i kakao; dobrze wymieszać. Łyżka pozostałego ciasta na przemian z mieszaniną kakao do przygotowanej Skórki. Obracać razem za pomocą końcówki noża.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 250 (nie wyjmuj patelni z piekarnika); piec 45 minut lub do zestawu. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
W razie potrzeby udekoruj syropem czekoladowym i malinami.