Tofu z smażoną wieprzowiną mieloną
Przepis na Tofu z mieloną wieprzowiną w panierce można przygotować w około 45 minut. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,42 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 23 g białka i 24 g tłuszczu. Ten przepis z Allrecipes ma 9 fanów. Mieszanka wody, tofu, mielonej wieprzowiny i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 59%. Aby uzyskać podobne przepisy, wypróbuj Tofu z mieloną wieprzowiną w smażeniu, szybką mieloną wieprzowinę w smażeniu z tofu i stek z tofu ze smażoną mieloną wieprzowiną.
Instrukcje
W garnku zagotuj ryż z wodą. Zmniejsz ogień do małego, przykryj i gotuj przez 20 minut.
Rozgrzej oliwę w woku na dużym ogniu i smaż czosnek przez 1 minutę.
Umieść wieprzowinę w woku i gotuj przez 5 minut, aż będzie równomiernie rumiana.
W woku wymieszaj grzyby, tofu i zieloną cebulę. Wymieszaj sos z papryki chili, ketchup i tamari. Kontynuuj gotowanie, aż się rozgrzeje.
Podawać z ugotowanym ryżem.