Tilapia Afrykańska

Tilapia Afrykańska
Afrykańska Tilapia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 185g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 1160 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $18.28 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka papryki, płatki pieprzu, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to drogie przepis dla fanów afrykańskiego jedzenia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest świetne. Podobne przepisy to Tilapia Afrykańska, Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones), oraz Paris Village Tilapia Filet-położony w Las Vegas Paryż sprawia, że specjalny filet Tilapia.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem tilapii.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
2
Dobrze wymieszać, aż sól zostanie rozpuszczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Tilapię umieścić w szklanym naczyniu i przykryć marynatą.Obrócić do płaszcza i odstawić na 20 minut. Rozgrzej grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
TilapiaTilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Zalać marynatą do rondla i doprowadzić do wrzenia.Pozostawić do ostygnięcia.Grilluj filety tilapia na średnim ogniu przez około 4 do 5 minut na stronę lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować i będzie miała równomierny wygląd.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać polewając niewielką ilość sosu na filety z tilapii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia91
Magazyn