Tartaletki Z Bazylią Pomidorową
Pomidor bazylia Tartlets może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 159 g tłuszczu, oraz w sumie 2300 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $4.94 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tapenadę z oliwek, ser fontina, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tartaletki pomidorowo-bazyliowe, Do Góry Nogami Pomidor Bazylia Tartlets, oraz Tartlety Pomidorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: okrągła foremka do ciastek 2 1/4 cala
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Wyłożyć ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Używając palców widelca, nakłuj ciasto na całej powierzchni. Używając okrągłego foremki do ciastek o średnicy 2 1/4 cala, Wytnij 16 rund ciasta.
Ułożyć ciasto na przygotowanej blasze do pieczenia.
Połóż kawałek papieru pergaminowego na wierzchu rund ciasta.
Umieść inną blachę bezpośrednio na pergaminie, aby utrzymać ciasto nawet podczas pieczenia.
Piec przez 10 do 12 minut, aż złoty.
Usuń górną blachę do pieczenia i górny kawałek pergaminu.
Rozprowadzić 1 łyżeczkę tapenady na każdym cieście.
Ułożyć na wierzchu około 1 łyżkę sera. Ułożyć 2 kawałki pomidora na ser.
Piec przez 5 do 7 minut, aż ser się rozpuści.
Wyjąć z piekarnika i posypać posiekaną bazylią na wierzchu.
Tarteletki przełożyć na talerz i udekorować szczyptą fleur de sel.