Tarta Bananowa Split
Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz oryginalny bananowy jogurt crème, banany, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób robiło ten przepis, a 132 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zdrowy Bananowy Chleb Bananowy, Ciasto Bananowe Split, oraz Bananowy Split dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. rozwiń 1 ciasto skorupa na środku niepreparowane duży arkusz cookie. Rozwiń drugą skorupę ciasta i umieść na pierwszej skorupie, dopasowując krawędzie i dociskając do uszczelnienia. Z wałkiem do ciasta, rolka na 14-calowy Okrągły.
Fold 1/2 cala krawędzi skorupy pod, tworząc granicę; naciśnij, aby uszczelnić szew (w razie potrzeby, krawędź fletu). Ukłuj skorupę obficie widelcem.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Rozprowadzić 1/4 szklanki roztopionej czekolady równomiernie na ostudzonej upieczonej skórce.
Rozłóż jogurt na czekoladzie. Ułóż plastry banana na jogurcie.
Ciasto rozprowadzić równomiernie na wierzchu. Ułóż truskawki na nadzieniu ciasta.
Mżawka pozostałą roztopioną czekoladę na wierzchu.
Pokroić w kliny i podawać. Przykryć i przechowywać w lodówce pozostały tarta.