Tajski Sos Scallion

Tajski Sos Scallion
Need a bezglutenowy, bezmleczny i sos pescatariański? Tajski sos Scallion może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Mieszanka octu ryżowego, cukru, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Podobne przepisy to Thai Tofu z czerwonym sosem Curry na kokosowym ryżu Scallion, Laotański omlet z koperkiem, cebulką i tajskim Chile, oraz Laotański omlet z koperkiem, cebulką i tajskim Chile.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce; dobrze wymieszaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn