Tajski sos do zanurzania na wiosenne Zawijanie lub Roladki jajeczne

Tajski sos do zanurzania na wiosenne Zawijanie lub Roladki jajeczne
Przepis tajski sos do zanurzania na wiosenne Zawijanie lub Roladki jajeczne jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako bardzo przystępny SOS. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, przyprawiony ocet ryżowy, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Wegetariańskie sajgonki z tajskim sosem Mango, SOS zanurzeniowy do sajgonek, oraz Świeże sajgonki z sosem do zanurzania.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Magazyn