Tajska Sałatka z wołowiną może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 290 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 5,12 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka liści kolendry, sok z limonki, surówka z brokułów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, można śledzić to danie główne z Blueberry-Orange Parfaits jako deser. Niewiele osób lubiło to Azjatyckie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Sałatka Tiger Cries (pikantna tajska Sałatka wołowa), Tajska Sałatka Wołowa, oraz Tajska sałatka wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 8 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.