Tagliata z rukolą
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Tagliata z rukolą może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 762 kalorie. Na 6,81 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmigiano-reggiano, grubej soli morskiej i pieprzu, rozmarynu i szałwii oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tagliatan z żebra kości z rukolą, Tagliata Antica Trattoria z rukolą, oraz Wołowina Tagliata Z Rukolą Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej żeliwną patelnię. W misce wymieszaj czosnek, rozmaryn, szałwię, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Rozetrzyj mieszaninę po całym steku.
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni.
Dodaj stek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane na całym. Stek odstawiamy na bok i pieczemy w piekarniku przez 20 minut lub do momentu, gdy termometr włożony do środka zarejestruje 13
Przełożyć stek na deskę do krojenia i pozostawić na 10 minut, a następnie pokroić.
Rozłóż rukolę na półmisku i polej stekiem.
Skropić olejem i sokiem z cytryny, a na wierzch polać wiórkami serowymi.