Tagliarini z pesto migdałowo-Rukolowym i klopsikami
Tagliarini z pesto migdałowo-Rukolowym i klopsikami to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 735 kalorii, 32G białka, oraz 65 g tłuszczu. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga prażonych migdałów, rukoli, tymianku i oliwy z oliwek. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pesto Migdałowe Z Arugulanu, Pizza Pesto Rukola-Migdał, oraz Linguine + Rukola + Tuńczyk + Pesto Migdałowe.
Instrukcje
1
W misce wymieszać wieprzowinę i jagnięcinę z cebulą, winem, natką pietruszki, skórką, tymiankiem, koprem włoskim, lawendą i czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
6 Szklanek Lub Cukier
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać jedną trzecią czosnku, 2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)
3
Rozwałkuj mieszaninę na 1-calowe klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Drażetki Z Białą Perłą
4
Na bardzo dużej patelni podgrzać 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać klopsiki i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając często, aż rumiane, 5 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować przez 5 minut dłużej, lub dopóki nie pozostanie ślad różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
6
Przenieść na talerz.
7
W robocie kuchennym puree rukolę z migdałami, 1/2 szklanki parmezanu i pozostałą 1/2 szklanki oliwy z oliwek i czosnku. Pesto zeskrobać do miski, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sos Pomidorowy Hunt's®
( 23)
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Do Szczotkowania I Smażenia
8
W garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron aż do al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Odcedzić makaron; przenieść go do miski. Wrzucić makaron z pesto i 1/2 szklanki wody do gotowania; dodać więcej wody, jeśli sos jest suchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
10
Podawać z klopsikami i więcej parmezanu i oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego