Tacos Z Suma

Tacos Z Suma
Tacos z sumami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 564 kalorie, 19g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i zbierz sól, cebulę, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Blackened Catfish Tacos, Smażone Tacos z Suma z salsą Mango, oraz Gone Fishin': Sumowe Tacos Z Chipotle Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na coleslaw: w średniej misce, połączyć mix coleslaw, czerwona cebula, rzodkiewki, i kolendry. W małej misce wymieszać sok z limonki, miód, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
KolendraKolendra
RzodkiewkaRzodkiewka
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać do mieszanki coleslaw, podrzucając delikatnie do herbu.
3
Do remoulade: w małej misce, połączyć śmietanę, czosnek, zielona cebula, musztarda, sok z cytryny, i koperek. Przykryć i przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
RemouladeRemoulade
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dla sumy: w dużym holenderskim piekarniku wlać olej na głębokość 2 cali i podgrzać do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Sum pokroić w paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
6
Połączyć i ubić razem mączkę kukurydzianą i przyprawę Cajun. Płaszcz paski Suma w mieszaninie mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
SumSum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Sum smażyć partiami, jeśli to konieczne, aż będzie złoty kolor, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
8
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Umieść od 2 do 3 pasków sumów na środku każdej smażonej skorupy Taco. Top każdy równomiernie z mieszanki coleslaw. Dollop z remoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
SumSum
10
Podawać z plasterkami awokado i limonką, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
AwokadoAwokado
11
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
12
Umieść tortillę w oleju, składając ją w kształt taco za pomocą żaroodpornych szczypiec. (Będziesz musiał trzymać swój kształt szczypcami, podczas gdy smażysz.) Smażyć na złoty kolor, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
FrytkiFrytki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
13
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe

Składniki

7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiangel hair coleslaw mixangel hair coleslaw mix8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPlasterki awokado, opcjonalniePlasterki awokado, opcjonalnie1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun425Orzechy dowolne (posiekane)filet z sumafilet z suma6do 8 tortilli kukurydzianychdo 8 tortilli kukurydzianych3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazyliaOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazylia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Musztarda DijonMusztarda Dijon3(zima)mielona świeża kolendra, opcjonalniemielona świeża kolendra, opcjonalnie2(może być lub przeglądać)posiekany świeży koperekposiekany świeży koperek1oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i trochę do skropieniaczosnek mielonyczosnek mielony3zielona cebula, mielonazielona cebula, mielona11 funt cukinii,1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami3(może być lub przeglądać)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2(zima)świeży sok z limonki (ok. 2 limonki)świeży sok z limonki (ok. 2 limonki)8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKliny wapienne, opcjonalnieKliny wapienne, opcjonalnie0(może być lub przeglądać)popękany czarny pieprzpopękany czarny pieprz4rzodkiewki, cienko pokrojonerzodkiewki, cienko pokrojone1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojona czerwona cebulacienko pokrojona czerwona cebula0(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej roślinny do smażeniaOlej roślinny do smażenia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia47
Magazyn