Tacos W Stylu Włoskim
Tacos w stylu włoskim wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. To danie główne ma 263 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Za 97 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu pomidorowo-bazyliowego, sera mozzarella, muszli taco i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tacos W Stylu Włoskim, Włoskie Tacos, oraz Włoski Kurczak Posiekany Tacos dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Połącz mieloną wołowinę i włoską kiełbasę na dużej ciężkiej patelni. Gotuj na średnim ogniu, aż równomiernie się zrumieni.
Odcedź nadmiar tłuszczu i dopraw mięso włoską przyprawą.
Podgrzej sos do makaronu w rondlu na średnim ogniu, aż zostanie podgrzany. Gdy sos będzie ciepły, dodaj cukier.
Napełnij muszle taco mieszanką mięsną, nałóż sos do makaronu łyżką i posyp serem mozzarella.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Tacos działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest dziki koń nieokiełznany Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Ten nieokiełznany Pinot Noir ma obfite aromaty wiśni, jeżyn i wanilii zmałe pikantne nuty. Jest bogaty w Dojrzałe owocowe smaki i giętkie garbniki, dzięki czemu dobrze komponuje się z duszonymi winem krótkimi żeberkami wołowymi, grillowanymi grzybami Portobello lub polędwicą z palonej wieprzowiny z malinową glazurą balsamiczną. Jest teraz pyszny i powinien ładnie dojrzewaćprzez następne pięć lat.