Tabbouleh z fasolą i fetą
Przepis Tabbouleh z fasolą i fetą może zaspokoić swoje pragnienie middl Wschodniej w około 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wodę, pitas i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tabbouleh z kolendrą i fetą, Kurczak i Feta Tabbouleh, oraz Quinoa Tabbouleh z fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz bulgur i wrzącą wodę w dużej misce. Przykryć i odstawić 30 minut, i odcedzić.
Połączyć pesto i sok z cytryny; wymieszać trzepaczką.
Połączyć bulgur, mieszanka pesto, pomidory, i dalej 5 składników (pomidory przez ciecierzycę) w dużej misce; i wrzucić delikatnie połączyć.
Podawać z połówkami pity.