Tabbouleh

Tabbouleh
Tabbouleh przepis jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ta przystawka ma 325 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pszenicy bulgur, pomidory, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Tabbouleh, Tabbouleh, oraz Tabbouleh dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spłucz pszenicę bulgur na sicie, aż woda będzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
Dobrze odcedzić, a następnie przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Zalać 200 ml wrzącej wody, przykryć folią spożywczą i pozostawić do namoczenia na około 30 minut podczas przygotowywania reszty składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Trzymając natkę pietruszki w pęczku, posiekaj liście grubo. Nie martw się o włączenie niektórych łodyg; to wszystko dodaje smaku. Teraz zrób to samo z miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
Wrzucić posiekane zioła do dużej miski i dodać pomidora i dymkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Bulgur dokładnie odsączyć, następnie dodać do mieszanki ziół, wraz z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
BulgurBulgur
7
Dokładnie wymieszać, doprawić i podawać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn