Tabbouleh
Tabbouleh przepis jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ta przystawka ma 325 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pszenicy bulgur, pomidory, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Tabbouleh, Tabbouleh, oraz Tabbouleh dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spłucz pszenicę bulgur na sicie, aż woda będzie czysta.
Dobrze odcedzić, a następnie przełożyć do miski.
Zalać 200 ml wrzącej wody, przykryć folią spożywczą i pozostawić do namoczenia na około 30 minut podczas przygotowywania reszty składników.
Trzymając natkę pietruszki w pęczku, posiekaj liście grubo. Nie martw się o włączenie niektórych łodyg; to wszystko dodaje smaku. Teraz zrób to samo z miętą.
Wrzucić posiekane zioła do dużej miski i dodać pomidora i dymkę.
Bulgur dokładnie odsączyć, następnie dodać do mieszanki ziół, wraz z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek.
Dokładnie wymieszać, doprawić i podawać.