Słodki I Pikantny Łosoś

Słodki I Pikantny Łosoś
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj słodkiego i pikantnego łososia. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 531 kalorii, 45g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.68 za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, filety z łososia, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest świetne. Spróbuj Łosoś słodki i pikantny, Łosoś słodki i pikantny, oraz Łosoś ze słodkim i pikantnym Rub dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia63
Magazyn