Szynka wędzona z sosem jabłkowo-Rieslingowym
Wędzona szynka z sosem jabłkowo-Rieslingowym może być tylko bezglutenowe i pierwotne przepis, którego szukałeś. Ta przystawka ma 806 kalorii, 71g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 25 i kosztuje $1.16 za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga calvados, masło, szalotki i sól. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Nadziewane polędwiczki wieprzowe z boczkiem i sosem jabłkowo-Rieslingowym, Kompot z jabłek, szałwii i Rieslinga, oraz Kogucik w sosie grzybowym Rieslinga z makaronem wstążkowym.
Instrukcje
Na dużej patelni wyłożyć tłuszcz z szynki.
Dodać wodę do patelni i piec przez 2 godziny.
Wlać wino na szynkę. Piecz przez 30 minut. Zwiększyć piekarnik do 35
Podsmaż szynkę i ułóż wokół niej jabłka. Piecz przez 35 minut; Jeszcze raz podlewaj.
Jabłka wyjąć, następnie obrać i posiekać.
Szynkę piec przez 1 godzinę i 15 minut, często fastrygując, aż termometr odczytu natychmiast zarejestruje 17
Przenieś na deskę do rzeźbienia; pozostaw na 15 minut.
Odcedzić soki z patelni do miski i odcedzić tłuszcz. W głębokiej patelni, roztopić masło.
Dodaj szalotki i papryka; gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż szalotki są zmiękczone.
Dodaj Calvados. Używając długiego zapałki, ostrożnie rozpal Calvados; niech alkohol się spali.
Dodać jabłka i soki patelni i gotować, aż jabłka są po prostu podgrzewane przez. SOS doprawić solą. Szynkę pokroić i podawać z sosem.