Szybkie Tacos Rybne
Przepis Quick Fish Tacos jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka filetów rybnych w panierce, Stary el ' n chunky salsa, kremowy coleslaw i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szybkie i łatwe Tacos rybne, Szybkie Grillowane Tacos Rybne, oraz Cerveza-Taco rybne z szybko marynowaną cebulą i ogórkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik zgodnie z zaleceniami na opakowaniu filet rybny.
Filety rybne ułożyć na blasze z ciasteczkami, posypać proszkiem chili.
Piec zgodnie z zaleceniami.
Podgrzać skorupy taco zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W międzyczasie usunąć pestkę i obrać z awokado; pokroić awokado w małą kostkę.
Ciepłą rybę pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Aby służyć, łyżka heaping łyżka colesław do każdej ciepłej skorupy taco. Top każdy z ryb, awokado i salsa.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.