Szybka zupa na pizzę
Szybka Zupa Pizza trwa około 45 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 16 osób i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 12 g białka i 16 g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Jeśli masz pod ręką dodatkowy ser cheddar, zagęszczoną zupę pomidorową, ser cheddar i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 40%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Szybka pizza z antipasto, Szybka pizza z brunchem i Szybkie bułki z pizzą.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ.
Dodać zupę, wodę, sos spaghetti i przyprawę włoską; doprowadzić do wrzenia.
Zredukować ciepło; dusić bez przykrycia przez 15 minut.
Dodaj ser; gotować i mieszać aż się rozpuści.
W razie potrzeby udekoruj dodatkowym serem.
Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to świetne dania kuchni włoskiej. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie wina białe, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, natomiast Chianti to świetne włoskie czerwone wino do cięższych, odważniejszych dań. Cecchi Chianti Classico z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Klasyczne Cecchi Chianti
Chianti Classico to flagowe wino rodziny Cecchi. Wino charakteryzuje się intensywną, rubinową barwą, która z wiekiem przechodzi w granitową. Na podniebieniu harmonizuje z wytrawnym, pełnym smakiem. W nosie pełne, bogate i winne, charakteryzujące się nutami fiołków.