Sztuczny Sos Orzechowy

Sztuczny Sos Orzechowy
Sztuczny sos orzechowy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Za $1.29 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten sos ma 314 kalorii, 10g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z Foodnetwork wymaga bulionu z kurczaka, tahini, mleka kokosowego i czosnku. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Z łyżką wynik 68%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Faux Profiteroles z ciepłym sosem karmelowym, Pikantne miski z makaronem ryżowym z orzechami ziemnymi z sosem z curry, oraz Schab wędzony z orzeszków ziemnych z sosem BBQ z masłem orzechowym i sałatką z marchwi i marynowanej cebuli.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym zmiksuj bulion z kurczaka, mleko kokosowe, sok z limonki, sos sojowy, miso, sos rybny, ostry sos, posiekany czosnek i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Sos RybnySos Rybny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Ostry SosOstry Sos
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodaj masło z orzechów nerkowca i tahini i puls do połączenia. Złóż kolendrę i przechowuj w lodówce, aż będzie gotowa do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
KolendraKolendra
MasłoMasło
TahiniTahini
3
Podawać z krewetkami satay lub kokosowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
KrewetkiKrewetki

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawSos
Magazyn