Szpinak Śmietankowo-Mleczny Migdałowy

Szpinak Śmietankowo-Mleczny Migdałowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać migdałowo-mleko śmietany szpinak spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 41 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mąkę, szalotki, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zdrowy szpinak kremowy: mniej śmietany, więcej szpinaku, tak samo dobry, Krem migdałowy z mlekiem migdałowym (Biancomangiare), oraz Szpinak Śmietankowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużym rondlu podgrzej 1 cal wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj szpinak przez garść; pozwól każdej garści więdnąć przed dodaniem więcej. Gdy szpinak zwiędnie, odcedzić go, wyciskając jak najwięcej wody. Wytrzyj garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
W garnku rozpuścić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać szalotki; gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną. Wymieszać z mąką i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Dodać mleko migdałowe i gotować na wolnym ogniu, aż bardzo gęsty, ubijanie od czasu do czasu, 5 protokół. Wymieszać z serem i szpinakiem. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mleko MigdałoweMleko Migdałowe
SzpinakSzpinak
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
7
W małej misce roztopić pozostałe 2 łyżki masła. Wymieszać z panko i migdałami i posypać kremowym szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
SzpinakSzpinak
MasłoMasło
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Piec przez 15 minut, aż będzie złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje30
Ocena Zdrowia16
Magazyn