Chrupiące orzeszki ziemne i pestki dyni kruche
Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 15 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka półsłodkiej czekolady piekarskiej, woda, donice prażone orzeszki ziemne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciemna Czekolada Pestki Dyni Orzechowe Kruche, Ann ' s Crunchy Peanut kruche, oraz Puddingi z dyni na parze z twardym sosem z rumu Tennessee i kruchymi pestkami dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrycie powierzchni deski do krojenia pergaminem lub papierem woskowanym; lekko spryskać papierem w sprayu do gotowania. Odstawić. Wodę i cukier gotować w dużym ciężkim rondlu na dużym ogniu 8 do 10 min. lub aż cukier zmieni ciemny bursztynowy kolor, często mieszając. Obracaj patelnię i szczotkuj kryształy cukru po bokach patelni mokrą szczotką do ciasta, aż cukier się zagotuje.
Zdjąć rondel z ognia; szybko wymieszać orzechy, pestki dyni i masło. Natychmiast wlać mieszaninę na przygotowany pergamin; rozprowadzić równomiernie drewnianą łyżką. Na gorąco pokroić na 24 kawałki. Fajne całkowicie
Skropić lub rozprowadzić cienką warstwę czekolady na kruche.