Łatwa zapiekanka z dyni i kukurydzy
Łatwy squash-and-Corn zapiekanka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka z kukurydzy, kabaczka i wołowiny, Zapiekanka z cukinii, squasha i kukurydzy, oraz Łatwa Zapiekanka Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrozić suflet kukurydziany zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i odstawić na bok.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj squasha i smażyć 5 minut.
Zmiksuj razem suflet kukurydziany, mieszankę do squasha, ser i kolejne 5 składników. Mieszankę łyżką do lekko nasmarowanego 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 50 minut lub do zestawu.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.