Szpinak, pomidor i świeża sałatka z makaronem Mozzarella z włoskim sosem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj szpinaku, pomidorów i świeżej sałatki z makaronem Mozzarella z włoskim sosem. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 315 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jeśli masz dziecko szpinak, ser mozzarella, dressing, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szpinak, pomidor i świeża sałatka z makaronem Mozzarella z włoskim sosem, Sałatka Z Makaronem Z Suszonych Pomidorów I Świeżej Mozzarelli, oraz Sałatka Z Makaronem Ze Świeżych Pomidorów Mozzarella Pesto.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Podczas gotowania makaronu przygotuj włoski sos.
Połączyć dressing i pomidory w dużej misce.
Dodać makaron i szpinak; dobrze wymieszać, a na wierzch z serem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo