Szpinak I Ryż Ze Sfermentowaną Szarańczą
Szpinak i ryż ze sfermentowaną szarańczą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 774 kalorii, 44g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz soumbala, sardynki, sardynki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Domowe Tofu z grzybami, szpinakiem i fermentowaną czarną fasolą, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Żeberka wieprzowe na parze ze sfermentowaną czarną fasolą.
Instrukcje
Oczyścić i przyciąć 1 pęczek szpinaku.Chcesz zerwać koniec korzenia (patrz prawa ręka), pozostawiając tylko liście i tyle łodygi, ile tolerujesz (patrz lewa ręka). Możesz zapisać koniec korzenia na magazynie lub kompoście
W maszynce, puree razem orzeszki ziemne, suszone sardynki, i soumbala.Kawałki orzeszków ziemnych są znacznie tańsze niż całe orzeszki ziemne, więc kupuję je luzem do gotowania.Nie mogłem znaleźć suszonych sardynek, więc użyłem wędzonej anchois.Nie widać tego na zdjęciu, ale mówiłem Keithowi, żeby się pospieszył i już to zrobił.Nie spieszył się, rozkoszując się widokiem mnie wijącego się z rybkami.Nie powinnam była być taka wrażliwa. Mam filetowaną rybę. Ive bez kości goleń jagnięcy (wszystko w Culinary Institute of America). Ale suszone ryby są na zupełnie innym poziomie.Chyba po to jest ta przygoda.Cześć maluchy.
Zapoznajmy się!Heres the soumbala. Był zamrożony i włożyłem go do robota kuchennego w ten sposób bez problemów. Naprawdę mi się to podobało, pomimo silnego zapachu. Ale, z drugiej strony, uwielbiam wszystko sfermentowany śmierdzący ser, wino, chleb, Puree, aż mieszanina wygląda jak gruboziarnisty piasek. Lub drobnego żwiru.
Dodaj 1/2 szklanki białego ryżu i proces kolejne 20 sekund.Niektóre z ryżu będzie rozbić na mniejsze kawałki, które przyczynią się do charakterystycznegelatinoustexture ostatecznej potrawy.
Dodaj wszystkie składniki (w tym szpinak) do dużego garnka z wodą. Gotować na wolnym ogniu.Po około 15 minutach, wszystko mieszamy, aby wymieszać szpinak.Nie wygląda jeszcze zbyt gorąco. Nie martw się.Dusić jeszcze 15 minut.Ryż wchłonie całą wodę, tworząc pasty masy szpinaku i ryżu.
Podawać natychmiast, z pewnym uśmiechem.Ten przepis był fascynujący! Dziękuję bardzo Jeannette M., która pomogła mi wyjaśnić moje zardzewiałe tłumaczenie z francuskiego. Bez niej mógłbym pomyśleć, że to napój. Ok. Nie bardzo. Ale dziękuję Jeannette za sugestię, jakich zieleni użyć. Wasz czas i wesoła pomoc sprawiły, że moja adaptacja zakończyła się sukcesem !Votes: 0Rating: 0You: Oceń ten przepis!Drukuj Przepis
Lifestyle5-składniki lub mniej
Rośliny Strączkowe, Ryż, Owoce Morza, Warzywa
Źródło: Autor Przepisu Sasha Martin, Global Table Adventure. Wyłącznie do użytku osobistego lub edukacyjnego.