Szparagi z sosem koperkowym

Szparagi z sosem koperkowym
Szparagi z sosem koperkowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 87 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, Koper, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szparagi z sosem koperkowym, Szparagi z sosem Kaparowo-koperkowym, oraz Szparagi w kremowym sosie koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 5 składników; przykryć i schłodzić.
2
Pstrykaj twarde końce ze szparagów. Ułóż szparagi w koszu na parze nad wrzącą wodą; przykryć i pary 4 do 5 minut lub do chrupkiego-przetargu. Szparagi ułożyć na półmisku; skropić 2 łyżkami soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
3
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn