Szparagi i pomidor Panzanella może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 269 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odebrać szparagi, sól koszerna, kulki mozzarelli i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szparagi Panzanella, Grillowane-Szparagi Panzanella, oraz Szparagi I Rukola Panzanella.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Napełnij dużą miskę lodową wodą; odstaw na bok. Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia; gotować szparagi we wrzącej wodzie do jasnozielonego i po prostu miękkie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki