Europejskich przepisów nigdy za wiele, więc wypróbuj sznycel z indyka. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,63 USD za porcję. To danie główne ma 316 kalorii, 32 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup jajko, proszek czosnkowy, olej roślinny i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 24% wyniku, co nie jest zbyt dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Lekki sznycel z indyka, Sznycel z indyka z sałatką z rukoli i granatów oraz Sznycel z kurczaka.
Instrukcje
1
W płytkiej misce połącz pierwsze pięć składników. W innej płytkiej misce ubij jajko i wodę. Zanurz plastry indyka w soku z cytryny i mieszance jajecznej, a następnie obtocz w bułce tartej.
Riesling i Dornfelder to moje ulubione sznycle. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem do niemieckiej kuchni, ale niemiecki riesling doskonale komponuje się z owocami morza i sznyclami, a niemiecki czerwony, taki jak Dornfelder, dobrze komponuje się z wołowiną i dziczyzną. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.