Jeśli masz około 50 minut do spędzenia w kuchni, słodki i pikantny farsz jabłkowy może być niesamowity bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis zawiera 12 porcji z 260 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Przynosi ci smak domu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką mieszankę owoców tropikalnych, cebulę, orzechy pekan i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Słodkie i pikantne nadzienie, Słodkie I Pikantne Kotlety Wieprzowe Na Farszu, oraz Farsz ze słodkich ziemniaków i jabłek Chorizo.
Instrukcje
1
Na dużej patelni ugotuj jabłko, seler, cebulę, pietruszkę, zieloną cebulę i liście selera na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Kanapkowy, Tostowy I Pokruszony
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Przenieś do 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; piec 10-15 minut dłużej lub do podgrzania i lekko zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół