Sum z zielonymi oliwkami

Sum z zielonymi oliwkami
Sum z zielonymi oliwkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz filety z suma, pietruszkę z płaskim liściem, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek, Sałatka marchewkowa z pomarańczą, zielonymi oliwkami i zieloną cebulką, oraz Chrupiąca Sałatka Z Suma I Zielonego Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać oliwki, oliwę, skórkę i 2 łyżki natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OliwkiOliwki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ułóż sumy, oskórowane boki w dół,w olejowanej patelni 12-calowej nonstick, chowając cieńsze końce każdego fileta pod. Przyprawić rybę solą i pieprzem, a na wierzchu wymieszać oliwę. Umieść rundę pergaminu lub papieru woskowego na wierzchu mieszaniny oliwek, a następnie szczelnie przykryć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SumSum
OliwkiOliwki
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
3
Gotować suma na umiarkowanym ogniu, aż tylko gotowane przez, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
4
Podawać posypane pozostałą łyżką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn