Sum Poppers Z Pikantnym Sosem Do Zanurzania

Sum Poppers Z Pikantnym Sosem Do Zanurzania
Sum Poppers z pikantnym sosem zanurzeniowym jest pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Ten przepis z southern.food.com posiada 2 wentylatory. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz mleko, old bay przyprawy, filety z Suma, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sum Poppers Z Pikantnym Sosem Do Zanurzania, Jalapeno poppers with spicy green Mole sauce, oraz Pikantny Sum Z Sosem Tatarskim Cajun dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia1
Magazyn