Stir-Fry Z Indyka
Indyk Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 33g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka sosu stir-fry, polędwiczki z piersi indyka, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Stek Sezamowy Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni lub woku smażyć indyka na oleju przez 3-4 minuty lub aż nie będzie już różowy.
Mieszać-smażyć mieszane warzywa, cebulę, sos stir-fry i marchew przez 4-6 minut lub aż warzywa będą miękkie.