Steki z szynki z Chutney
Steki z szynki z Chutney może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 23G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,32 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka stek z szynki, ocet jabłkowy, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Steki z szynki z chutneyem jabłkowo-musztardowym, Steki z szynki pieczonej z chutneyem rabarbarowym, oraz Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Dodać nektar gruszkowy i 5 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut lub aż większość cieczy odparuje.
. Podczas gotowania chutney, podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać szynkę; gotować 4 minuty z każdej strony lub aż szynka jest dokładnie ogrzana i dobrze rumiane. Szynkę podzielić na 4 równe porcje; podawać z chutneyem owocowym.