Stek z Salisbury

Stek z Salisbury
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezmlecznych do swojego pudełka z przepisami, stek z Salisbury może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 26 g białka , 28 g tłuszczu i łącznie 446 kalorii . Za 1,68 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. 3211 osób przygotowało ten przepis i zrobi go ponownie. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i kup cebulę, jajko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Będzie hitem na Twojej walentynkowej imprezie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 87% . Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak stek Salisbury , stek Salisbury i stek Salisbury .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj 1/3 szklanki skondensowanej francuskiej zupy cebulowej z mieloną wołowiną, bułką tartą, jajkiem, solą i czarnym pieprzem. Uformuj 6 owalnych kotletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skondensowana Francuska Zupa CebulowaSkondensowana Francuska Zupa Cebulowa
Blok Sera ColbyBlok Sera Colby
Roladki Focaccia PomidorowaRoladki Focaccia Pomidorowa
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1/2 Funta Pokrojonej W Grube Plastry Piersi Z Indyka Lub Z Rożna, Posiekanej1/2 Funta Pokrojonej W Grube Plastry Piersi Z Indyka Lub Z Rożna, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki MueslixPłatki Mueslix
2
Na dużej patelni, na średnim ogniu, zrumienić obie strony kotletów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwony Skręt Lukrecjowy (9 Cali)Czerwony Skręt Lukrecjowy (9 Cali)
3
Odlać nadmiar tłuszczu.
4
W małej misce wymieszaj mąkę i pozostałą zupę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pół Na Pół1-1/4 Szklanki Pół Na Pół
3 1/2 Uncji Suszonych Pomidorów3 1/2 Uncji Suszonych Pomidorów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki MueslixPłatki Mueslix
5
Wymieszaj ketchup, wodę, sos Worcestershire i musztardę w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Ostrego Sosu Paprykowego2/3 Szklanki Ostrego Sosu Paprykowego
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 Op. (4 Porcje) Żelatyna Marki JELL-O O Smaku Jagodowo-niebieskim1 Op. (4 Porcje) Żelatyna Marki JELL-O O Smaku Jagodowo-niebieskim
6
Wlać mięso na patelnię. Przykryj, gotuj przez 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwony Skręt Lukrecjowy (9 Cali)Czerwony Skręt Lukrecjowy (9 Cali)

Składniki

305Orzechy dowolne (posiekane)skondensowany krem z zupy grzybowej, nierozcieńczonyskondensowany krem z zupy grzybowej, nierozcieńczony298Orzechy dowolne (posiekane)skondensowana francuska zupa cebulowaskondensowana francuska zupa cebulowa1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)4 łyżki masła, pokrojonego w kostkę o wielkości 1/2 cala4 łyżki masła, pokrojonego w kostkę o wielkości 1/2 cala276 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisucha bułka tartasucha bułka tarta546 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisucha bułka tartasucha bułka tarta12 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku2 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mąka uniwersalnamąka uniwersalna2(zima)posiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki680Orzechy dowolne (posiekane)1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż11 funt cukinii,chrzan preparowanychrzan preparowany606 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)gotowa musztardagotowa musztarda11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.musztarda w proszkumusztarda w proszku40Orzechy dowolne (posiekane)drobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula1Dash8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Sos WorcestershireSos Worcestershire21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn