Stek Z Pieczarek Portobello Z Fasolą Garbanzo I Salsą Z Awokado

Stek Z Pieczarek Portobello Z Fasolą Garbanzo I Salsą Z Awokado
Stek z pieczarek Portobello z fasolą Garbanzo i salsą z awokado może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 16G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jest idealny do valentin day. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz hass awokado, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado hass można śledzić to danie główne z Czekoladowy Koktajl Z Awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Burger z pieczarek Portobello z awokado Chimichurri, Fasolka szparagowa i grzyby Portobello Saute, oraz Southwestern Nadziewane Portobello grzyby z kminkiem czarna fasola {Wegetariańska}.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia79
Magazyn