Stek Z Imbiru, Cytryny I Czosnku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj stek z imbiru, cytryny i czosnku z miecznika. Ten przepis służy 1 i kosztuje $16.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 1279 kalorii, 136g białka, oraz 74g tłuszczu. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Mieszanka steków z miecznika, cm gingerroot, dymka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 minut. Jest idealny do valentin day. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Stek z imbiru, cytryny i czosnku., Miecznik Spiedini z okruchami cytrynowo-czosnkowymi, oraz Stek z czosnkiem i imbirem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść imbir i czosnek w małej misce i wymieszaj razem, tworząc pastę.
Dodaj sok z cytryny, dymkę, chili i olej, a następnie ponownie wymieszaj.
Dodaj steki z miecznika i dobrze płaszcz z mieszaniną. Pozostawić do marynowania na 15 minut.Rozgrzej grill do wysokiej.
Wyjąć rybę z marynaty i umieścić na stojaku do grillowania. Grillować przez 5-6 minut, obracając raz.
Skropić pozostałą marynatą i podawać z młodymi ziemniakami, klinami limonki i mieszaną sałatką.