Stek okrągły i sos II

Stek okrągły i sos II
Okrągły stek i sos II wymaga ok. 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Na 8,26 zł za porcję, ten przepis okładki 49% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 1040 kalorii, 99g białka, oraz 53g tłuszczu. 87 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Będzie hitem w Twoim Walentynki wydarzenie. Działa dobrze jako drogiego sosu. Udaj się do sklepu i podnieś oregano, wodę, skondensowaną zupę cebulową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Proste szlifowane okrągłe z sosem grzybowym, Wolnowar Grzyby okrągłe steki i sos, oraz Round Steak Barbecue podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wytnij tłuszcz ze steku i pokrój na żądaną liczbę porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
3
Na patelni do pieczenia na średnim ogniu, smażyć obie strony steku, około 1 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Zdjąć z ognia.
5
Śmietanę z zupy grzybowej, francuską zupę cebulową i wodę wymieszać w piecu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Francuska Zupa CebulowaFrancuska Zupa Cebulowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6
Piec w nagrzanym piekarniku 2 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to świetny wybór do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Ca ' Momi Merlot z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ca ' Momi Merlot
Ca ' Momi Merlot
Merlot Napa Valley 2014 jest gładki, pikantny i beznadziejnie uwodzicielski. Nos wciąga cię aromatami ziemi, tytoniu, boysenberries i dymu. Na podniebieniu wolno gotowana śliwka i czarna jagoda gotują razem z gałką muszkatołową, goździkami i odrobiną grafitu. Przypływ świeżej kwasowości rozjaśnia delikatne nuty wanilii, mięty i kuszących przypraw, zanim kompot z czarnej wiśni przyniesie Cię do domu. Bogato teksturowane i pełne pikantnego uroku, to wino sprawi, że zakochasz się w Merlot na nowo.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn