Staromodny Pudding Ryżowy I

Staromodny Pudding Ryżowy I
Staromodny Pudding ryżowy może jestem tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 260 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ryżu, mleka, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 357 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Staromodny Pudding Ryżowy, Kittencal ' s Old Fashioned Rice Pudding, oraz Old Fashioned Pieczony Pudding Ryżowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Nasmarować naczynie do pieczenia 2 quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić razem jajka i mleko. Wymieszać z białym cukrem, niegotowanym ryżem, masłem, ekstraktem z wanilii, rodzynkami i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
JajkoJajko
MlekoMleko
RyżRyż
3
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec przez 2 do 2 1/2 godziny w nagrzanym piekarniku. Mieszać często w ciągu pierwszej godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn