Staromodny Pudding ryżowy może jestem tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 260 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ryżu, mleka, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 357 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Staromodny Pudding Ryżowy, Kittencal ' s Old Fashioned Rice Pudding, oraz Old Fashioned Pieczony Pudding Ryżowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Nasmarować naczynie do pieczenia 2 quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Ubić razem jajka i mleko. Wymieszać z białym cukrem, niegotowanym ryżem, masłem, ekstraktem z wanilii, rodzynkami i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Cukier Granulowany
Rodzynki
Masło
Gałka Muszkatołowa
Jajko
Mleko
Ryż
3
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec przez 2 do 2 1/2 godziny w nagrzanym piekarniku. Mieszać często w ciągu pierwszej godziny.