Speedy Enchilada Bake

Speedy Enchilada Bake
Speedy Enchilada Bake to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, Stary SOS el enchilada, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Speedy Layered Chicken Enchilada Pie, Speedy Ravioli Bake, oraz One Pan Enchilada Bake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W średniej misce wymieszaj pomidory, kukurydzę i sos enchilada.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W naczyniu do pieczenia, warstwa połowę sosu taco z mielonej wołowiny, 1 1/2 szklanki frytek, 1/2 szklanki sera i pół mieszanki kukurydzy. Top z pozostałym sosem taco z mieloną wołowiną, 1 1/2 szklanki chipsów, 1/2 szklanki sera i pozostałej mieszanki kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
SOS TacoSOS Taco
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Posypać pozostałym 1 szklanką sera i cebulą. Ułóż pozostałe 1 filiżanki żetony pionowo wokół krawędzi naczynia, nakładając się w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4
Piec odkryte 35 do 40 minut lub do bąbelków i dokładnie ogrzane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn