Specjalny farsz z indyka Sonyi
Specjalny farsz z indyka Sonyi to przystawka, która serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 2G tłuszczu i w sumie 135 kalorii. Za 77 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką mieszankę cebuli, grzybów, ziół i przypraw oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem niezłe. Podobne przepisy to Indyk mojej babci z nadzieniem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka, Specjalny Pieczony Indyk, oraz Specjalne Kanapki Z Indykiem.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu połącz beztłuszczowe granulki o smaku masła i 1 szklankę bulionu z kurczaka.
Dodaj seler, cebulę i grzyby. Powoli gotuj i mieszaj 5 minut, aż warzywa będą miękkie.
Umieść bułkę tartą po włosku i zwykłą bułkę tartą w dużej misce. Wmieszaj mieszankę bulionu z kurczaka.
Wlej pozostały bulion z kurczaka i bezsolną mieszankę ziół i przypraw.
Nadziewaj ptaka na Święto Dziękczynienia lub piecz na patelni do ciasta w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 15 minut.