Specjalna Czerwona komosa ryżowa Suzy

Specjalna Czerwona komosa ryżowa Suzy
Specjalna Czerwona komosa ryżowa Suzy może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 4G tłuszczu i w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 13 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś zmielony imbir, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Z łyżką ocena 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Bułka Z Czerwonego Aksamitu, oraz Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść wodę, masło, proszek z pięcioma przyprawami, imbir, czarny pieprz i kostkę bulionu wołowego w rondlu na średnim ogniu i zagotuj. Wymieszaj mieszaninę, aby rozpuścić kostkę bulionową, a następnie dodaj komosę ryżową. Zmniejsz ogień do wrzenia, przykryj i gotuj, aż cała woda zostanie wchłonięta, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa WołowaKostka Bulionowa Wołowa
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
MasłoMasło
ImbirImbir
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn